5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Çift yangın kapıları, koridorlarda ve kebir odalara girizgâhlerde bulunanlar üzere henüz geniş açıklıkları kapatmak bâtınin kullanılabilen iki kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, daha geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer peylemek üzere tasarlanmıştır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan mimarilabilir. Genellikle 30 ila 120 an ortada mütebeddil çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Sırça yangın kapıları ekseriyetle çağdaş daire binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve alelumum 120 dakikaya derece yangın dereceleri sunar.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle vahit katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Yangın Kapısı kızılırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen baplar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapıları umumiyetle merdiven bilgisizlukları, koridorlar ve potansiyel olarak kenarıcı maddeler veya ekipman çitndıran odalar arasındaki ciddi alanlara monte edilmektedir.

Gök Yangın olarak binalarınıza bünyelacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın Sızdırmazlığı: Yangın kapıları, yangın esnasında alevlerin ve esrarın intikalini çelmek karınin özel olarak mutasavvertır. yangın kapısı Yangın esnasında bapnın sızdırmaz olması, yangının başka odalara yahut binalara yayılmasını engeller.

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden fazla anatomi evetşıyor ise yangın bapsı gidiş hususüne hak açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını kurmak binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Report this wiki page